Vi välkomnar David 2 till vår förvaltning

Vi på Gruvstaden är stolta över att presentera vårt nya område David 2 som ligger på Frostmors väg 4–20 i Skräddarbacken!

Fakta om lägenheterna

I detta område finns det 9 hus med totalt 36 lägenheter, 2 & 3 ROK.

Frostmors Väg 4–12

Frostmors väg 4–12 har trapphus med 4 lägenheter i varje hus. Alla lägenheterna har balkong och är utrustade med diskmaskin och kombitvättmaskin. Värme, vatten och ett kabel-tv basutbud från Tele2 ingår. El tillkommer.

Frostmors Väg 14–20

Frostmors väg 14–20 har också 4 lägenheter i varje hus med öppna trapphus och egen ingång. Gemensam uteplats finns på varje våning. Värme, vatten och ett kabel-tv basutbud från Tele2 ingår. El tillkommer. Det finns inte tvättmaskin eller diskmaskin. Gemensam tvättstuga finns på gården.

Aktuellt